Iasitex a lansat o ofertă imbatabilă de țesături destinate îmbrăcămintei de lucru și protectie,

Tesatura IasitexPentru că suntem dornici să promovăm și să susținem producția autohtonă și industria textilă românească, am lansat în prima parte a anului 2015 o ofertă imbatabilă de țesături destinate îmbrăcămintei de lucru și protectie, propunând articole care pot răspunde cel mai bine unor diverse domenii de utilizare.

Argumentele pe care le prezentăm sunt dintre cele mai viabile și, deci:

  • oferim calitate garantată, probată de-a lungul timpului de cei peste 200 de clienți ce achiziționează aceste produse în mod constant de la societatea noastră;
  • garantăm rezistența la sfâșiere în valoare de minim 15%, valoare ce nu este egalată de un alt produs similar de pe piață;
  • propunem prețuri atractive și valabilitate îndelungată pentru clienții Iasitex.

Sub marca inregistrată IasitexProtect®, firma noastră este singura producătoare a țesăturii antistatice cu fir de carbon din România, testată și acreditată de catre INCDPM București.

Pe țesăturile produse de Iasitex se pot aplica și tratamente speciale de finisare, la cererea clientului: ignifugare, hidrofobizare, antistatizare, antiacid, ignifugare tip Proban.
De asemenea, țesăturile sunt sanforizate, tratament ce conferă materialului stabilitate și contracția în parametri optimi.