Iasitex atacă cu noi produse nișa țesăturilor destinate îmbrăcămintei de lucru și protecție

Membră a Grupului SCR, S.C. Iasitex S.A. își diversifică activitatea de producție și atacă cu noi fabricații nișa țesăturilor destinate îmbrăcămintei de lucru și protecție.

Iasitex magazin de prezentareÎn aceste zile am lansat marca înregistrată IasitexProtect, care va deveni un brand de succes pe piața locală a materialelor destinate echipamentelor de protecție corporală. Nu este, însă, singura soluție pregătită pentru creșterea competivității Iasitex.

Totodată, avem în derulare proiecte importante cu cu Dedeman, Jysk sau Ikea pentru produse home textile.

Articolele noi fabricate din țesături antistatice cu fir de carbon vor fi comercializate sub marca IasitexProtect, înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) – vezi foto. Ca o particularitate, trebuie spus că S.C. Iasitex S.A. este singura societate din România care a obtinut acreditarea INCDPM Bucuresti pentru acest tip de țesătură.

Calitatea acestor produse rezidă din faptul că suportă tratamente speciale de finisare: ignifugare, hidrofobizare, antistatizare, antiacid, ignifugare tip Proban. De asemenea, tesăturile sunt sanforizate, tratament ce conferă materialului stabilitate si contractia în parametri optimi. SC Iasitex SA garantează o rezistentă la sfâsiere a noilor produse în valoare de minim 15%, valoare care nu este egalată de niciun alt produs similar de pe piată.

Despre Iasitex

Membră a Grupului SCR, SC IAŞITEX SA Iaşi este cea mai importantă firmă privată românească specializată în productia şi comercializarea de ţesături şi confecţii textile. Tesăturile produse de SC IAŞITEX SA au diferite compoziţii: 100% bumbac dar şi amestecuri de bumbac cu poliester. Acestea sunt folosite pentru decoraţiuni interioare (draperii, tapiterii si huse pentru fotolii, scaune, canapele, paturi, perne decorative, cuverturi de pat), uz casnic (lenjerie de pat, feţe de masă, traverse, şervete, şorţuri şi prosoape de bucătărie) sau echipamente de protecţia muncii (salopete, pantaloni, halate, şorţuri de protecţie, îmbrăcăminte militară, simple si vătuite).