Cariere

Ce c─âut─âm la un nou coleg?

C─âut─âm mai ales persoane orientate c─âtre client, dornice s─â se dezvolte rapid la locul de munc─â.

S─â lucra┼úi cu noi ├«nseamn─â s─â beneficia┼úi de avantajele unei societ─â┼úi private, parte din cel mai mare grup industrial rom├ónesc, SCR Grup. Dezvoltarea fiec─ârui colaborator este pentru noi o miz─â extrem de important─â ├«n ├«mbun─ât─â┼úirea constant─â a rela┼úiei cu clien┼úii no┼čtri.

Dinamismul echipelor ┼či schimbul permanent de experien┼ú─â ├«ntre membrii acestora sunt, pentru noi, condi┼úii esen┼úiale ├«n eficientizarea tuturor activit─â┼úilor ┼či cre┼čterea continu─â a satisfac┼úiei clien┼úilor no┼čtri.

Recrut─ârile noastre vizeaz─â, ├«n primul r├ónd, domeniul tehnic – ingineri ┼či tehnicieni (din domeniul textil), at├ót pentru realizarea, coordonarea ┼či supravegherea produc┼úiei noastre, c├ót ┼či pentru realizarea de studii ┼či proiecte.

├Än prezent, oferim oportunit─â┼úi de dezvoltare pentru 4 meserii (ingineri finisori, ingineri ┼úes─âtori, ingineri confec┼úioneri ┼či economi╚Öti) precum ┼či oportunit─â┼úi de carier─â pe 10 posturi de conducere la nivelul departamentelor func┼úionale ale societ─â┼úii noastre (normare-produc┼úie, calitate-tehnic-crea┼úie, aprovizionare-transporturi, marketing-import-export, v├ónz─âri intern, economic, dezvoltare-afaceri investi┼úii, resurse umane-salarizare, oficiu juridic-birou furnizare formare profesional─â ┼či administrativ-paz─â – S.P.S.U.-S.I.P.P.).

Unde găsiţi ofertele noastre de muncă? Lansăm ofertele noastre de recrutare pe site-ul societăţii noastre, pe site-uri de specialitate, în presa scrisă sau în universităţile tehnice de profil. În plus, participăm la târguri de job-uri.

Sunt acceptate candidaturi în mod continuu, fără termen limită de depunere.

Pentru o comunicare rapid─â ┼či eficient─â, v─â punem la dispozi┼úie un formular de candidatur─â dedicat exclusiv activit─â┼úii de recrutare pentru orice post din organiza┼úie. Pentru a v─â depune candidatura pute┼úi trimite CV-ul ├«nso┼úit de o scrisoare de inten┼úie sau formularul de candidatur─â completat la adresa de email recrutare@iasitex.ro sau prin fax la num─ârul 0232 246 063.

Formularele de candidatur─â au valabilitate un an de la data complet─ârii lor.
Formular de candidatur─â